Home > Toebehoren > Microbrouwerijen

Naast brouwerijinstallaties heeft CoEnCo ook volgende aanvullende componenten in het gamma:

AANBOD

CKT en LT opslagtanks

Onze CKT’s (cylindrokonische tanks) zijn voorzien van bodem- en wandverwarming.

Onze LT’s (lagertanks) zijn voorzien van wandverwarming en verkrijgbaar tot 60 hl, op specifieke aanvraag tot 120 hl.

CIP-units

Een lekker en veilig eindproduct vereist perfect gereinigde machines. De CIP-unit van CoEnCo is budgetvriendelijk en maakt het u makkelijk.

Vatenwassers & vatenvullers

CoEnCo bouwt voor u een vatenwasser of -vuller op maat. Zo kan u verschillende types vaten met dezelfde machine reinigen. Het automatische programma garandeert een optimale reiniging.

Automatische flessenvullers

Een automatische flessenvuller spaart u heel wat werk uit. Daarnaast voldoet dit proces aan alle veiligheids- en hygiënevoorschriften. Onze partner voor afvullijnen is Cime Careddu, CoEnCo is exclusief verdeler in de Benelux en Frankrijk.

Bierpasteurisatie

Wenst u uw product veilig en zonder risico's op de markt te brengen? Dan is pasteuriseren de beste oplossing.

Biersaturatie

Zoekt u een professionele saturator voor uw brouwerij? Dan heeft u gevonden wat u zoekt. Dit toestel heeft een capaciteit van gemiddeld 5 à 10 hl/uur.

Bars & uitschenktanks

Wenst u een bar op maat voor uw toonzaal, voor feesten of voor beursevenementen? Dan bent u bij CoEnCo aan het juiste adres. Zo voorziet u uw frigo-indeling naar eigen wens: met 1,2 of 3 deuren, ruimte voor vaten of flessen enz. Het unieke, koperen tapgedeelte bestaat uit 3 tapkranen en een glazenspoelsysteem. Alle nodige apparatuur is voorzien. Daarnaast kan u de frontplaat personaliseren.

Blijf op de
hoogte!