Home > Over ons

Over ons

In een vorig leven bouwde Luc Vanbleu een gedegen expertise op in processen in de vloeibare voedingsindustrie. Een toenmalige collega bracht heel wat brouwerijprojecten aan en deed zo bij hem de passie voor het bier kiemen. Op die basis startte hij in 1998 CoEnCo: bouwer van microbrouwerijen en toestellen voor behandeling van vloeibare voeding.

Vandaag opereert CoEnCo met 10 medewerkers in een boeiende, groeiende, internationale markt, in Europa én daarbuiten. Brouwerijmodules van 60 tot 4.000 l, randapparatuur (fermentatie- en lagertanks, pasteurisators, afvullijnen, enz), allerhande toepassingen in de vloeibare voeding: CoEnCo is uw partner!

CoEnCo staat voor:

Construction: vakkundige medewerkers assembleren met de grootste zorg en volgens de heersende standaarden uw toestel in onze werkplaats. Ook voor de installatie ter plaatse komen ze bij u langs.
Engineering: CoEnCo is uw geknipte partner voor alle toepassingen waar geen kant-en-klare toestellen voor bestaan. Wij ontwikkelen samen met u de meest geschikte oplossing, gaan daarbij het experiment niet uit de weg, en testen tot alles op punt staat.
Consultancy: CoEnCo analyseert grondig uw vraag en denkt met u mee aan een adequate oplossing voor uw project binnen het gestelde budget. Niet alleen technisch, maar zo nodig ook commercieel. Wij kunnen u ook met raad en daad bijstaan in het ontwikkelen van uw recepturen.

Blijf op de
hoogte!