Home > Onze aanpak


1. BESPREKING

Elk project is uniek. Daarom zitten we graag met u aan tafel om te luisteren naar uw plannen, wensen en noden. U kan altijd rekenen op onze expertise, kennis en inzichten. Zo begeleiden we u graag op uw weg naar het project en product dat u voor ogen heeft.


2. VOORSTEL

Na een grondige bespreking werken we een voorstel op uw maat uit. U krijgt een gedetailleerde prijsofferte vergezeld van foto's, tekeningen of technische informatie omtrent alle apparaten en machines.

 

Uw persoonlijk voorstel


3. ENGINEERING

Na uw goedkeuring gaan we voor u aan de slag. Onze vakmensen bouwen voor u de installatie die het beste bij uw wensen en noden aansluit. Binnen uw budget en volgens alle wettelijke voorschriften!

 


4. INSTALLATIE

Uw apparatuur is klaar. Tijd voor de installatie. Met kennis van zaken en uiterst zorgzaam gaan onze installateurs bij u te werk. Alles wordt geplaatst volgens de regels van de kunst.


5. OPLEIDING

Voor u met uw nieuwe toestellen aan de slag gaat, kunt u bij CoEnCo een gedegen opleiding genieten. Zo kan u daarna met een gerust hart aan het werk.

 

Maak hier uw
vrijblijvende afspraak


6. OPVOLGING

Heeft u nog steeds technische vragen? Wenst u meer informatie over het onderhoud van uw installatie? Botst u tijdens het brouwen op problemen? U kan altijd bij ons terecht!

Blijf op de
hoogte!